Ο Σύνδεσμος ΗΟΡΕ-Α προσκαλεί ελληνικές SMEs & Start-Ups σε διαδικτυακή εκδήλωση/παρουσίαση χρηματοδότησης έργων πιλοτικής ανάπτυξης πρότυπων προϊόντων.
Το έργο Έρευνας και Καινοτομίας (Ε&Κ) του HORIZON 2020 με τίτλο “Open Innovation Ecosystem for Sustainable Nanofunctionalized Flexible Plastic and Paper Surfaces and Membranes – FlexFunction2Sustain” χρηματοδοτεί εξ΄ολοκλήρου την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ε & Κ σε SMEs & Start-Ups για την ανάπτυξη καινοτόμων πιλοτικών προϊόντων με στόχο την επιτάχυνση της διάθεσής τους στην αγορά.
Οι υπηρεσίες, αξίας μέχρι 120 χιλ € ανά έργο, παρέχονται δωρεάν από τα Εργαστήρια, τις Επιχειρήσεις και τους Συμβούλους του Οικοσυστήματος Ανοικτής Καινοτομίας FF2S και απευθύνονται σε ΜΜΕ που δραστηριοποιούνται σε προϊόντα που αναπτύσσονται σε εύκαμπτα πολυμερικά/πλαστικά και χάρτινα υποστρώματα και μεμβράνες.
Εάν η επιχείρησή σας ενδιαφέρεται να αναπτύξει πιλοτικά προϊόντα όπως τα παραπάνω, την Πέμπτη 7 Απριλίου στις 11.00 πμ. ο φορέας ΗΟΡΕ-Α θα οργανώσει διαδικτυακή σύσκεψη στην οποία θα παρουσιαστούν οι υπηρεσίες που προσφέρει το έργο και οι διαδικασίες συμμετοχής.
Ο ΗΟΡΕ-Α είναι Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Οργανικών και Εκτυπωμένων Ηλεκτρονικών ο οποίος μεταξύ άλλων προβάλει και προωθεί τις εταιρείες μέλη του στην Ελλάδα και το εξωτερικό και συμμετέχει σε μεγάλα ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα.
Στο παρακάτω link μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής σας στο webinar.
www.hope-a.com/index.php/x0s8cn26ig
Επικοινωνία:
Evangelos Bakalis – Innovation & Dissemination Manager
Hellenic Organic & Printed Electronics Association (HOPE-A)
E-mail: evangelosbakalis@hope-a.com
Mobile: +306984030390