Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, η Boussias και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τ.Ε.Ε.), συνδιοργανώνουν το Forum Building Materials 2022, στο Αμφιθέατρο ΟΤΕΑcademy.

Η αύξηση των τιμών των πρώτων υλών, η διάρρηξη των εφοδιαστικών αλυσίδων, η ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο, ωθεί την αγορά στην αναζήτηση καινοτομίας, σχεδιασμού και βιωσιμότητας υλικών αλλά και κόστους.

Σε αυτό το πλαίσιο, στο Forum ομιλητές από πολλές εταιρείες θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις σε καίρια ζητήματα όπως: το Παρατηρητήριο τιμών, ο πληθωρισμός, τα υψηλά επιτόκια, η καινοτομία στο υλικό ως πρόταση Σχεδιασμού και άλλα ζητήματα που αποσταθεροποιούν την αγορά και πώς τα δομικά υλικά δίνουν τη λύση στην απόδοση επένδυσης και κόστους κατασκευής. Το Forum Building Materials 2022 θα επικεντρωθεί σε ερευνητικά σημεία  όπως οικοδομικά υλικά, ημιαγώγιμα υλικά, οργανικά/πολυμερή υλικά, νανοϋλικά, σύνθετα υλικά, βιο-υλικά κ.λπ. καθώς και σε ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας, για τη δημιουργία επιχειρηματικών ή ερευνητικών σχέσεων και την εύρεση συνεργατών για μελλοντική συνεργασία.

Το 1ο Forum για τα Δομικά Υλικά ως εκκολαπτήριο επιχειρηματικών συνεργασιών θα λειτουργήσει ως hub για τις τάσεις και τις καινοτομίες για την εξέλιξη στη βιομηχανία του δομικού υλικού.

Διαβάστε περισσότερα εδώ