Ο ΣΣΚ e-CODOMH ήταν υποστηρικτής  εκδηλώσεων που οργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ), την Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022, με τα παρακάτω θέματα:

  1. Με στόχο να δοθεί στοχευμένη πληροφόρηση στις επιχειρήσεις για τα αναπτυξιακά-χρηματοδοτικά εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού, πράσινης οικονομίας και περιφερειακής ανάπτυξης, ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ)  και ο ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών συνδιοργάνωσαν εκδήλωση-συζήτηση, με θέμα: «Αναπτυξιακά-Χρηματοδοτικά εργαλεία 2023-2027: Η επόμενη ημέρα».
  2. Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΣΕ), στο πλαίσιο της 40ης τακτικής Γενικής Συνέλευσης του, οργάνωσε ανοικτή εκδήλωση με θέμα Ενεργειακή κρίση, προκλήσεις και βιωσιμότητα της βιομηχανίας «Βιομηχανία: Ενεργειακά δεδομένα και προκλήσεις». Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η Ευρωβουλευτής της ΝΔ-ΕΛΚ, κ. Μαρία Σπυράκη και ο Γενικός Διευθυντή της Eurometaux, κ. Guy Thiran. Με μαγνητοσκοπημένα μηνύματα έγιναν οι παρεμβάσεις της Επιτρόπου Ενέργειας, κ. Κάντρι Σίμσον και του Υπουργού Οικονομικών, κ. Χρήστου Σταϊκούρα. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο και τα δελτία τύπου των εκδηλώσεων παρακάτω:

Βίντεο εκδήλωσης «Αναπτυξιακά-Χρηματοδοτικά εργαλεία 2023-2027: Η επόμενη ημέρα»

Δελτίο τύπου εκδήλωσης «Αναπτυξιακά-Χρηματοδοτικά εργαλεία 2023-2027: Η επόμενη ημέρα»

Βίντεο εκδήλωσης «Βιομηχανία: Ενεργειακά δεδομένα και προκλήσεις»  

Δελτίο τύπου εκδήλωσης «Βιομηχανία: Ενεργειακά δεδομένα και προκλήσεις»