Ο Συνεργατικός Σχηματισμός Καινοτομίας e-CODOMH συμμετείχε στην έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2022, η οποία διεξήχθη στις  14-16 Οκτωβρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα.

Μεγάλος αριθμός επαγγελματιών του κατασκευαστικού κλάδου που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επισκέφτηκε το περίπτερο του ΣΣΚ e-CODOMH και ενημερώθηκε για τους στόχους, τις δράσεις και το έργο του.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, οι κάτωθι, κ. Ηλιάδης Γιώργος Πρόεδρος ΣΣΚ e-CODOMH, Μηχανολόγος Μηχανικός Ilicon, κα Χαδιαράκου Στέλλα, Μέλος ΣΣΚ e-CODOMH, Μηχανολόγος Μηχανικός Fibran, κα Ανδρεούλη Ντία, Γραμματέας ΣΣΚ e-CODOMH, Διευθύντρια Έρευνας& Ανάπτυξης ΕΒΕΤΑΜ Α.Ε., κ. Μπαλαράς Κων/νός  Συνεργαζόμενο Μέλος ΣΣΚ e-CODOMH, Διευθυντής Ερευνών Ι.Ε.Π.Β.Α.,Ε.Α.Α., και ο κ. Καρράς Δημήτρης, Μέλος ΣΣΚ e-CODOMH, Επικεφαλής Εξαγωγών Aluminco, παραχώρησαν συνέντευξη απαντώντας σε ερωτήσεις με θέμα τη βιωσιμότητα των κατασκευών και το ρόλο του cluster e-CODOMH. Οι συνεντεύξεις έχουν αναρτηθεί στο e-CODOMH.gr και στο κανάλι του e-CODOMH στο youtube.